Over ons | Hebels Staalservice

Over ons

Hebels is opgericht in 1974, destijds als agent voor verschillende grote servicecenters en handelsbedrijven. Na de verkoop van het bedrijf van vader aan zoon Joost Hebels in 1996 werden de eerste stappen gezet naar een voorraadhoudende groothandel. Inmiddels is Hebels Staalservice uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 50 medewerkers, twee magazijnen en een modern machinepark.

Onze mensen zijn de kern van ons bedrijf en maken Hebels tot wat het vandaag de dag is. Ieder met zijn eigen talent en expertise. Al onze afdelingen spelen een belangrijke rol in het proces van inkoop tot transport!

Kernwaardes en belofte

Onze kernwaarden zijn: servicegericht, betrouwbaar en ondernemend. Ze vormen de basis voor de manier waarop wij werken en onze klanten succesvol zijn.

De klant staat bij ons op nummer één. Onze aanpak is dan ook gericht op het begrijpen van de wensen en behoeften van onze klanten. We stellen ons flexibel en wendbaar op, om op die manier de best mogelijke oplossing te bieden. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat we aan de verwachtingen voldoen van de klant. We maken afspraken en komen ze na. Op ons kan de klant bouwen.

Naast betrouwbaarheid, richten we ons ook op innovatie en verbetering. We nemen initiatief, investeren en durven risico’s te nemen om onze diensten te verbeteren en onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.