Maak kennis met je toekomstige collega’s

Desiree
Desiree

“Mijn naam is Desiree en ik ben inmiddels 16 jaar werkzaam bij Hebels. De laatste 3 jaar houd ik mij voornamelijk bezig met verbeterprojecten binnen ons bedrijf. Door de groei die Hebels de laatste jaren heeft doorgemaakt, zijn goed ingerichte processen van groot belang. Mijn rol is om projecten te leiden en te blijven volgen na oplevering. Mijn takenpakket is heel divers. De ene dag maak ik collega’s wegwijs in een nieuwe module, de volgende dag maak ik een financiële rapportage en bespreek ik deze met de directie. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Hebels? Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Koppel daar een gezellige sfeer met leuke collega’s aan en dan ben je in een oogwenk 16 jaar verder!”

Wim
Wim

“Mijn naam is Wim en ik werk nu ruim twee jaar bij Hebels. Ik geef leiding aan de productie en logistieke afdeling en werk nauw samen met andere afdelingen. Mijn doel? Een optimaal proces. Om dit te bereiken ben ik dagelijks bezig met het begeleiden en coachen van onze medewerkers. En ook plannen is heel belangrijk. Gelukkig heb ik dat goed in de vingers! Het leukste aan mijn functie is dat ik met álle medewerkers contact heb. Het ene moment zit ik in overleg met de directie, vijf minuten later maak ik een praatje op de werkvloer. En dat contrast vind ik ook in mijn vrije tijd erg prettig. Ik klus graag, maar tegen een avondje Netflix zeg ik zeker geen nee!”

Johan
Johan

“Aangenaam! Mijn naam is Johan en ik werk nu zo’n 3,5 jaar bij Hebels. In eerste instantie ben ik begonnen als ondersteuning bij de verkoop. Dat is langzamerhand uitgegroeid naar orderverwerking voor alle klanten. Wat ik zo leuk vind aan werken bij Hebels? Ik heb altijd een grote drive gehad. Die kan ik hier lekker kwijt. Ik moet er niet aan denken om een baan te hebben waar ik suf zit in te dutten. Mijn werk is heel dynamisch. Het is nooit saai! Mijn hobby’s? Het klinkt misschien heel cheesy, maar ik heb na lang gesport te hebben van het werk mijn hobby gemaakt. En dus heb ik enorm veel plezier in mijn werk. Elke dag opnieuw. Wat ik dan wél doe om te ontspannen? Lekker samen eten met mijn vrouw Anja. Daarna een bakje koffie met heel vaak door mijzelf gemaakt gebak en een beetje naar de tv kijken.”

Ilona
Ilona

“Mijn naam is Ilona en ik ben financieel administratief medewerkster bij Hebels. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het inboeken van alle kosten. Daar ben ik dagelijks, met veel plezier, mee bezig. En hoe langer ik hier werk, hoe leuker het wordt. Na een tijdje kreeg ik echt eigen handigheid in dingen en viel alles op z’n plek. En mijn collega’s maken mijn werk nóg leuker. Het allerleukste wat ik heb meegemaakt tijdens met carrière bij Hebels? Eigenlijk is elke dag één groot feest. Maar dan moet ik toch voor de winter barbecue gaan. Fijn om het hele team op een andere manier te leren kennen. Met als hoogtepunt van de avond onze huiszanger Ad!”

Geert
Geert

“Mijn naam is Geert Schenkeveld en ik ben directeur bij Hebels Staalservice. Ik ben verantwoordelijk voor de hele operationele gang van zaken. Van financiën tot personeelszaken. En van supply chain tot investeringen. 14 jaar geleden kreeg ik de kans om binnen dit bedrijf als directeur te beginnen. Het leukste aan mijn werk is dat ik dagelijks bezig ben met verbinden, vernieuwen, groeien en verbeteren. Samen met mijn collega’s, natuurlijk. Het hoogtepunt van mijn carrière bij Hebels tot nu toe? Dat moet het teamuitje naar de Arcelor staalfabriek in Gent zijn. Dat was ontzettend leuk én goed voor onze teambuilding!”

Karin
Karin

“Mijn naam is Karin en ik ben 52 jaar. Samen met mijn collega Shadé werk ik op de transportafdeling. Ik maak de planning en vraag aan transporteurs of ze de rit kunnen rijden. Zijn de transporteurs akkoord? Dan verstuur ik de opdrachten. Hierin staan de locatie, het tijdstip van laden en lossen en de prijsafspraak vermeld. Daarnaast verzorg ik de aanvragen voor het afhalen van materialen. De klant vraagt dan vaak om specifieke pakketten. Deze verzamel en bundel ik tot een rit. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Het klantcontact en de afwisseling. Geen dag is hier hetzelfde. Dat sluit trouwens ook aan bij mijn grote hobby: koken. Ik probeer vaak nieuwe gerechten uit. Bij mij is het motto altijd: we eten dit óf Chinees!”

Devendra
Devendra

“Ik ben Devendra. Als planner ben ik onder andere bezig met het maken van planningen en opdrachten voor onze slitters en osilleermachine. Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de totale productie in ons team. Goed plannen is natuurlijk de basis. Stressbestendig én transparant zijn is hierbij ontzettend belangrijk. Wanneer ik trots ben op mijn werk? Elke dag. Ik vaar erg hoog aan de wind; daar ligt mijn uitdaging. Soms neem ik bewust risico’s in de planning om bepaalde levertijden te halen. Wanneer dit lukt, geeft me dat een onwijs goed gevoel!”